είχε ξεκ

είχε ξεκ

Η Huawei είχε ξεκινήσει το Harmony OS στη διάσκεψη προγραμματιστών τους στις 9 Αυγούστου. Σε εκείνο το σημείο, ο πελάτης της επιχείρησης Business της Cluster Business της εταιρείας, ανέφερε ότι το λειτουργικό σύστημα είναι πιο γρήγορο και ασφαλέστερο από το ρομπότ. Μετά την εισαγωγή του λειτουργικού συστήματος Harmony, υπήρξαν φήμες ότι τα μελλοντικά τηλέφωνα μπορούν να θέλουν το νέο λογισμικό πάνω από το ρομπότ. Από τότε η Huawei έχει αποστείλει το τριάντα έξι smartphone της, εκτός από το Associate στο νοσηλευτικό ρομπότ AOSP. Ωστόσο, το smartphone δεν διαθέτει υπηρεσίες Google Mobile Services (GMS).

Σύμφωνα με μια έκθεση, ο Πρόεδρος της Huawei για τα Μέσα Επικοινωνίας και Επικοινωνιών, Joy Tan επιβεβαίωσε ότι η εταιρία μπορεί ακόμα να χρησιμοποιήσει το ρομπότ για τα smartphones της για τις μέρες μας. Οποιοσδήποτε διαφημιστής που κινείται σε ένα ξεχωριστό σύστημα λογισμικού απαιτεί χρόνια εργασίας και, στο τέλος της ημέρας, αποδειχθεί αρνητικός για την εμπιστοσύνη των πελατών.

Ωστόσο, με το μεγαλύτερο μέρος των χρηστών της Huawei να συνδέονται με τις υπηρεσίες Google Mobile Services, θα προτιμούσαν να ασκήσουν πίεση στα δικά τους μέσα και να επεκτείνουν τις υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας Huawei ως αντικαταστάτες του GMS. Για να επιτευχθεί επιτυχία σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα, μία από τις σημαντικότερες επιθυμίες είναι ότι το φάσμα των εφαρμογών που διαθέτει μπορεί να υπερηφανεύεται. Έτσι, ενώ δεν είναι μια ισχυρή βάση εφαρμογών, η Huawei μπορεί να αποτύχει να καλύψει μια βιώσιμη επιλογή για τους διεθνείς χρήστες της.

Τα νέα αξεσουάρ ενσωματώνουν τα ακουστικά Rockstar με τη λειτουργία Lightning και επομένως την εντατικοποίηση της κάρτας ασύρματης φόρτισης.
Η καταναλωτική εταιρεία Belkin έχει ξεκαθαρίσει τη σε βάθος σειρά αξεσουάρ της για το iPhone της Apple το έντεκα και ως εκ τούτου το iPhone έντεκα επαγγελματίες smartphones. Η λειτουργία εκτύπωσης εξαρτημάτων περιλαμβάνει σχεδόν κάθε κατάσταση χρήσης, καθώς και μουσική, φόρτιση και προστασία για το νέο σας iPhone. Η Belkin λέει ότι αυτά τα αξεσουάρ υψηλής ποιότητας για το iPhone της Apple έντεκα, το iPhone έντεκα επαγγελματίες και ως εκ τούτου το έντεκα iPhone επαγγελματική Georgia σπίτι αγόρι προσφέρονται on-line στην Αμαζονίου Δημοκρατία της Ινδίας και σε επιλέγουν την Apple Premium μεταπωλητές εκτός σύνδεσης.

Τα νέα αξεσουάρ ενσωματώνουν τα ακουστικά Rockstar με τη λειτουργία Lightning, την ενδυνάμωση της κάρτας ασύρματης φόρτισης, το καλώδιο USB-C Boost Charge με τη λειτουργία Lightning, την προστασία οθόνης ScreenForce Tempered Glass και, συνεπώς, την υπερβολική προστασία οθόνης ScreenForce InvisiGlass. “Η τελευταία σειρά σχολικών αξεσουάρ της Belkin είναι συμβολική της μόδας και της κομψής πρακτικότητας. Η μονάδα χώρου εμπορευμάτων που έχει σχεδιαστεί για να υποστηρίζει το σύστημα Apple και την μονάδα περιοχής έχει απαίτηση για όλους τους χρήστες iPhone “, λέει ο Kartik Bakshi, Διευθυντής Χώρα, Belkin Republic of India.

Η μονάδα ασυρμάτου Rockstar Lightning ακουστικά διατιμήθηκε σε Rs τέσσερα, 999 ενώ το ScreenForce Tempered Glass και συνεπώς η οθόνη ScreenForce InvisiGlass, η οποία δεν έχει υπερβολική προστασία, προστατεύει την προστασία οθόνης δύο, 999 η κάθε μία. Το συμβατικό συμβατό καλώδιο USB-C για την παροχή ενέργειας τροφοδοσίας USB διατίθεται με τιμή Rs 2, 499 ενώ η γρήγορη φόρτιση των 10 watt εντείνει τις τιμές των καρτών ασύρματης φόρτισης Rs 4, 499 αυτή τη στιγμή.

Το 2018, η Foxconn ενσωματώνει με τη Belkin International, που έφερε τόσο μάρκες, όσο και Linksys, Wemo και Phyn κάτω από μια στέγη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *