Εκτός

Uncategorized

Εκτός από τα smartphones και τις τηλεοράσεις, η Xiaomi διαθέτει ένα συμπαγές κοινό για τον φτηνό κυνηγό της φυσικής κατάστασης, το Mi sensible Band ή απλά αναφέρεται ως Mi Band. παρέμεινε ένα από τα κορυφαία αισθητά φορετά προϊόντα εντός της χώρας για διαδοχικά τρίμηνα. αυτή τη στιγμή δεν είναι όπως δεν υπάρχει ανταγωνισμός, υπάρχουν προσπάθειες από πολλούς κατασκευαστές να κερδίσουν ένα κομμάτι στο μερίδιο αγοράς, ωστόσο η πλήρης αφοσίωση είναι κρίσιμη, και Xiaomi γνωρίζει ότι o.k ..

Η τέταρτη επανάληψη του κυνηγού γυμναστικής επιφέρει μια εξαιρετικά έγχρωμη εμφάνιση, καθώς η δυνατότητα εντοπισμού της δραστηριότητας κολύμβησης, χωρίς να θίγεται η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των 20 ημερών και ο σκοπός του καφέ.

Διατηρώντας την Αισθητική

Η συνολική εμφάνιση και η αίσθηση της Mi sensible Band 4 δεν είναι τρομερά εντελώς διαφορετική από την τελευταία έκδοση. συνεχίζετε να λαμβάνετε μια ταινία πολυμερούς και μια μικρή μονάδα σε σχήμα κάψουλας που έχει όλο το βασικό υλικό. η εταιρία έχει accessorial ένα ζευγάρι.5D γυαλί στο ψηλά της επίδειξης, που θα μπορούσε να είναι μια ωραία προσθήκη. Σε πολύ φθηνή από την ενότητα είναι ότι το ζωτικό σημάδι στοιχείο αισθητήρα και καρφίτσες φόρτισης. Παίρνετε ένα κουμπί ηλεκτρικού φαινομένου κάτω από την εκπομπή, που βρήκα να είναι μια αφή εξαπατώντας καθώς δεν μπορείτε να πείτε πολύ τη θέση εάν η εκπομπή είναι εκτός λειτουργίας. υπάρχει σφαιρική ένδειξη, ωστόσο δεδομένου ότι είναι κάτω από το γυαλί, είναι σχεδόν ορατό.

Ακριβώς όπως και πριν, θα θέλατε να απαιτήσετε το μεγαλύτερο μέρος της μονάδας από το πολυμερές συγκρότημα και να το τοποθετήσετε μέσα στο φορτιστή για να το χυμό. Ο ίδιος ο φορτιστής έχει αναμορφωθεί σε αυτό το σημείο, δηλαδή ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα με το νέο Mi Band τέσσερα. η μονάδα της πιο κάψουλας απλά δεν φαίνεται να καθίσει καλά μέσα στο φορτιστή και συνεχίζει να αρχίζει. Ωστόσο, μόλις το κάνετε, καταφέρετε να το συνδέσετε και να φορτώσετε πλήρως τη μπάντα, θα επιλέξει το μέγιστο ποσό σε είκοσι ημέρες ή σε πολλά. Πήρα απλά ένα χιλιόμετρο από είκοσι δύο ημέρες πριν να το βάλω πίσω μέσα στο ενοχλητικό φορτιστή.

Το νέο έγχρωμο AMOLED δείχνει πραγματικά ωραία εμφάνιση. Δεν είναι τρομερά τεράστιο, το οποίο μετράει σε μηδέν. 95 ίντσες, ωστόσο είναι λαμπερό και τραγανό. Ακόμα και η απόκριση των δυαδικών ψηφίων είναι απίστευτα σωστή και ότι δεν είμαι γλυκός που αντιμετωπίζουν προβλήματα, ενώ η ταλάντωση στην εκπομπή ή η εκμετάλλευση του κουμπιού ηλεκτρικού φαινομένου σε πολύ φθηνά.

Όσον αφορά την άνεση, η αναδημιουργία είναι σχεδόν τόσο καλή όσο το εξερχόμενο μοντέλο. Προσφέρει έναν ασφαλή αγώνα και θα το φορέσει απλά όλη την ημέρα. Επειδή είναι ελαφρύ, δεν αισθάνεστε καμία πίεση στην άρθρωση του καρπού σας. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν χρόνοι που απλά ξεχνάτε πραγματικά ότι το μεταφέρετε. Κάποιος θα το φορέσει ακόμη και ενώ κοιμάται, επειδή παρακολουθεί μαζί τα ύπνου σας.

Η διασύνδεση στο συγκρότημα είναι πολύ εύκολη καθώς μετακινείτε τα πλήκτρα μέχρι να μετακινηθείτε σε τελείως διαφορετικές επιλογές όπως τα βασικά στατιστικά στοιχεία φυσικής κατάστασης (βήματα, θερμίδες, κ.λπ.), ειδοποιήσεις, προπόνηση, ζωτικής σημασίας κλπ. θα τα προσαρμόσετε σύμφωνα με το συναίσθημά σας. Μετακινώντας το αριστερό ή το δεξί, εισάγετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής το οποίο θα διαχειριστεί τα κομμάτια στο τηλέφωνό σας. Θα εμφανίσει ακόμη και ειδοποιήσεις εφαρμογών, μαζί με προεπισκοπήσεις μηνυμάτων και μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εμφανίζει ακόμη και τα δεδομένα εμφάνισης και θα τα χρησιμοποιήσετε για να σιωπήσετε ή να αποσυνδέσετε τις εισερχόμενες κλήσεις.

Ο καλύτερος κυνηγός για την αξία του

Τώρα που εμπλέκεται με την απόδοση και το τέλος, η ευαίσθητη μπάντα Mi είναι ίσως η πιο αποτελεσματική στην αξία της. Θα παρακολουθεί τις προπονήσεις καθώς και το περπάτημα, το τρέξιμο (υπαίθριο και το διάδρομο), το ποδήλατο, την άσκηση, το κολύμπι, το πέρασμα του ύπνου και τη συνεχή παρακολούθηση ζωτικών σημείων. δεν υπάρχει GPS στο ίδιο το Mi Band, έτσι χρησιμοποιεί το τηλέφωνο με το οποίο είναι συνδεδεμένο. αυτό σημαίνει ότι η ακρίβεια της θέσης και της απόστασης εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το τηλέφωνο που χρησιμοποιείτε. το τελευταίο είναι πολύ έξυπνο αν και, καθώς πήγα μια βόλτα για ένα ζευγάρι των kms που καταγράφηκε 2.1kms που είναι κατάλληλο. Ακόμη και ο μετρητής βημάτων που είναι γεμάτος από τρομερά σωστά με ένα άκρως χαμηλό περιθώριο σφάλματος. Η μπάντα Mi Band τέσσερα μπορεί επίσης να καταγράψει την άσκηση αθλητικής εγκατάστασής σας αν και καταγράφει μόνο το μήκος και τις πιθανές θερμίδες που χάνονται και ζωτικό σημάδι. Μιλώντας για αυτό, η ενσωματωμένη οθόνη ζωτικής σημασίας λειτουργεί καλά, ωστόσο πρέπει να στερεώσετε τη ζώνη σφιχτά για να προκαλέσετε σωστά αποτελέσματα.

Η παρακολούθηση του ύπνου θα μπορούσε να είναι μια ωραία προσθήκη, ωστόσο δεν είναι απολύτως σωστή. Μετρήσεις όπως ο ολικός ύπνος, ο βαθύς ύπνος, ο ελαφρύς ύπνος, οι σωστές περισσότερες φορές, βρήκα το χαρακτηριστικό γνώρισμα του ύπνου να είναι ένα κομμάτι ρεύμα και ότι δεν μπορώ να διαμαρτύρηκα πολύ, καθώς αυτό είναι συχνά απλά Rs. 2,300 κυνηγός γυμναστικής.

Η εφαρμογή συνοδευτικών προσθηκών Mi επιπλέον διευρύνει την πρακτικότητα της μπάντας ικανότητας παρέχοντας σας πολύ προσεκτική γνώση και ευρύτερο πεδίο πρακτικότητας. Τα πάντα είναι εύκολο να αποκτήσετε πρόσβαση και θα μεταβείτε γρήγορα σε δραστηριότητα, ακολουθώντας το προφίλ και τη συσκευή σας, δίπλα στην ευελιξία να αλλάζετε πρόσωπα ρολογιών. Ναι, υπάρχουν πολλά μόδα πρόσωπα ρολογιών, ωστόσο θα εκτιμούσα πολύ αν Xiaomi αρχίζει να προσθέτει νέα από πολύ καιρό.

Πρέπει να το αποκτήσετε;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *