επιλογέ

επιλογέ

Αυτός είναι ένας άλλος πονοκέφαλος για την επισκευή του Google στο στοιχείο εικόνας τέσσερις που αντιμετωπίζει κριτική για την αυτόματη τεχνική αναγνώρισης προσώπου και επομένως τον περιορισμό εγγραφής 1080p.
Η εκτόξευση του στοιχείου εικόνας της Google 4 έχει δημιουργήσει αρκετό buzz γύρω από αυτό, παρά το γεγονός ότι είναι επικίνδυνη είδηση ​​για όσους βρίσκονται στο Bharat Ο οργανισμός του ΟΗΕ είχε ένα τράνταγμα χρημάτων ή τις πιστωτικές κάρτες τους που μπορούν να αποκτήσουν το νεότερο τηλέφωνο με στοιχεία εικόνας. ενώ το τηλέφωνο δεν εκτοξεύεται σε Bharat οποιαδήποτε στιγμή προς το παρόν, ο κωδικός του υπολογιστή ενημερώσεις για το πιο πρόσφατο smartphone από το Google συνεχίσει να κυλήσει μέσα σε ένα από τα πιο σημαντικά σημεία εμπόριο του κάθε στοιχείο εικόνας Google τέσσερα και τέσσερα XL είναι ότι οι ενενήντα ρυθμό κομψή εμφάνιση. Ωστόσο, φαίνεται ότι, η Google έπρεπε να το διαχειριστεί πολύ λίγες ενημερώσεις ακόμη και πριν από το στοιχείο εικόνας τέσσερα και ως εκ τούτου το στοιχείο εικόνας τέσσερα τηλέφωνα XL χτύπησε τα καταστήματα την Ημέρα των Ηνωμένων Εθνών.

Μετά από πρόσφατο νήμα Reddit, όπου και αν ορισμένοι χρήστες αναγνώρισαν το νέο στοιχείο εικόνας του Google 4, πέφτει ο ρυθμός ανανέωσης της οθόνης μόλις η φόρτιση της μπαταρίας μειωθεί, η Google δημιούργησε μια δήλωση αξιωματικού, που σημαίνει ότι η κομψή εμφάνιση 90Hz πέφτει στο ρυθμό ανανέωσης 60Hz η φωτεινότητα της οθόνης είναι μικρότερη από ή σε εβδομήντα πέμπτη. “Σχεδιάσαμε κομψή εμφάνιση για να μπορούν οι χρήστες να απολαύσουν τα πλεονεκτήματα των 90Hz για βελτιωμένες αλληλεπιδράσεις UI και κατανάλωση περιεχομένου, ενώ διατηρώντας επιπλέον τη μπαταρία μόλις οι υψηλότεροι ρυθμοί ανανέωσης δεν φαίνονται απαραίτητες μειώνοντας το backpedal στα 60Hz”, λέει η Google στο μια πολύ δήλωση που μοιράζεται με τα ΜΜΕ.

Πρόσθεσε, “Σε ορισμένες συνθήκες ή πράγματα, ωστόσο, έχουμε την τάση να ρυθμίζουμε το ρυθμό ανανέωσης στα 60Hz. πολλά από αυτά τα πράγματα περιλαμβάνουν: αφού ο χρήστης ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση μπαταρίας, δεσμεύεται περιεχόμενο όπως το βίντεο (όπως είναι για το μεγαλύτερο μέρος πυροβόλησε σε είκοσι τέσσερα ή 30fps), ακόμη και ποικίλη φωτεινότητα ή συνθήκες κοντά. έχουμε την τάση να αξιολογούμε συνεχώς αν αυτές οι παράμετροι προκαλούν ή όχι την απλούστερη γενική εμπειρία του χρήστη. έχουμε ενημερωμένες προγενέστερες ενημερώσεις που θα κυκλοφορήσουμε να μπαίνουμε στις προσεχείς εβδομάδες που ενσωματώνουν κυρώσεις 90hz σε επιπλέον συνθήκες φωτεινότητας. ”

Αυτό φαίνεται σαν ένας άλλος πονοκέφαλος για την Google να επιδιορθώσει στο τετραγωνικό στοιχείο τέσσερα τηλέφωνα, τα οποία έχουν ήδη σχολιάσει το μωρό για τη μάλλον ανασφάλιστη δυνατότητα αυτόματης αναγνώρισης προσώπου, την περιορισμένη εγγραφή σε 1080p και συνεπώς το μικρό μέγεθος μπαταρίας.

Με την ευτυχισμένη εποχή πλήρους ταλάντευσης, έχουμε την τάση να φανταστούμε ότι αυτό μπορεί να είναι τόσο πολύ καλός χρόνος όσο ο άλλος για να σας ενημερώσουμε για τον τρόπο χρήσης του smartphone σας για να καταγράψετε τις απλούστερες εικόνες εκμετάλλευσης των πολλών εναλλακτικών ρυθμίσεων της φωτογραφικής μηχανής σας. Φυσικά, εάν βλέπετε αυτές τις επιλογές που λείπουν από το τηλέφωνό σας, αναγνωρίζετε αυτό που θέλετε να ψωνίσετε αμέσως. Έτσι, εδώ είναι μια ιστορία win-win για σας που περιλαμβάνει επτά από τις απλούστερες επαγγελματικές συμβουλές που απλά θα χρησιμοποιήσετε για να φωτίσετε το χαρούμενο πλάνο σας.

Γνωρίστε τις ρυθμίσεις της κάμερας

Δεν θέλετε μια λίστα ή ακριβή on-line μαθήματα να ειπωθεί ένας τρόπος για να κάνετε κλικ ωραία footage στο smartphone σας. απλά ο χρόνος δαπανών μαζί με τις ρυθμίσεις της κάμερας smartphone σας μπορεί να κάνει το τέχνασμα. Ορισμένα smartphones χρειάζονται να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις για να διαφοροποιήσετε τις επιλογές της φωτογραφικής μηχανής ενώ άλλοι όπως το OnePlus το χτίζουν τόσο εύκολα όσο το χτύπημα από την ίδια την κάμερα για να ανοίξετε όλες τις σχετικές ρυθμίσεις που ίσως πρέπει να τραβήξετε τη σωστή εικόνα. Χρησιμοποιήστε την επαγγελματική λειτουργία μαζί με τις προσαρμοσμένες ρυθμίσεις σας για να αναζητήσετε τη φωνή σας ως φακός. Εάν πραγματοποιείτε λήψη βίντεο, προσπαθήστε να γυρίσετε αργά ή χρησιμοποιήστε 4K σε εξήντα FPS για να ελέγξετε τι επιθυμείτε υψηλότερα. Αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας λειτουργίες έτσι ώστε να μην συνεχίσετε να πληρώνετε χρόνο για να το αποκτήσετε σωστά. Προσθέστε υδατογραφήματα εάν απαιτείται και συνεχίστε να εξασκείτε μέχρι να φτάσετε σωστά.

Θέλετε τη σωστή εικόνα για τα κοινωνικά μέσα; δεν υπάρχει τίποτα ψηλότερο από ένα πορτρέτο! Οι εικόνες πορτραίτων ενδυναμώνουν τις ισχυρές εικόνες χάρη στο γεγονός ότι σας επιτρέπουν να στοχεύσετε το σημαντικότερο μέρος της εικόνας και να επιστήσετε την προσοχή σε αυτό τώρα. βάλτε το στοιχείο που θέλετε να στοχεύσετε και κάντε κλικ σε μια εικόνα πορτραίτου μαζί με το smartphone σας.

Τα προηγμένα smartphones, όπως η τελευταία σειρά του OnePlus, χρησιμοποιούν επιλογές όπως η καλή ανίχνευση περιεχομένου για να συστήσουν μηχανικά τη σωστή λειτουργία λήψης βίντεο. Έχουν ακόμη και ένα λογικό αποτέλεσμα Depth που προκαθορίζει τη σωστή απόσταση από ότι θα πάρετε τη σωστή εικόνα πορτρέτου. Το τέχνασμα είναι να αναζητήσετε τι επιλογές το smartphone σας προσφέρει και να οικοδομήσουμε το μεγαλύτερο μέρος του.

Εντάξει, έχετε κάνει κλικ σε μια δέσμη ωραία βίντεο με τα προηγούμενα συμβουλές. Συνεχίστε, υπάρχει ακόμα ένα τελευταίο στοιχείο για να προσπαθήσετε να το κάνετε. Χρησιμοποιήστε έναν εξωτερικό κώδικα ψηφιακού κώδικα AN για να ενισχύσετε την εικόνα σας και να την οικοδομήσετε στην πραγματικότητα δευτερεύουσα. Μόλις μάθετε τον τρόπο για να τα χρησιμοποιήσετε αποτελεσματικά, οι εφαρμογές όπως το Snapseed και το VSCO μπορούν να διευκολύνουν την απαίτηση της εικόνας σας από έξυπνο σε ωραίο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *