Κατά

Uncategorized

Κατά τη στιγμή της δημιουργίας αυτού, η Apple έχει καταργήσει όλες τις δεκαεπτά εφαρμογές και ότι δεν προσφέρονται πλέον για μεταφορά στο App Store.
Η μάστιγα του κακόβουλου λογισμικού απλά φαίνεται αναπόφευκτη. έχουμε τεκμηριώσει τις συνεχείς μάχες της Google με κακόβουλο λογισμικό που έρχεται σε επαφή με εφαρμογές αυτοματισμού και τελειώνει σε τηλεφώνου των ανυποψίαστων χρηστών. αυτό το σημείο γύρω, είναι το flip των χρηστών iPhone της Apple να είναι μια επιπρόσθετη άγγιγμα αναστατωμένος σχετικά με τις εφαρμογές στο iPhone τους. Η εταιρία κινητής τηλεφωνίας Wandera διέθεσε δωρεάν μια λίστα με δεκαεπτά εφαρμογές για iOS ότι η τετραγωνική μέτρηση μολύνθηκε με αυτό που αποφάσισαν το κακόβουλο λογισμικό trojan malware. Αυτό το κακόβουλο λογισμικό, όπως και οι περισσότεροι άλλοι, προορίζεται να παραμείνει στο παρασκήνιο. θα ανοίξει ιστότοπους, θα κάνει κλικ σε διαφημίσεις σε αυτούς τους ιστότοπους και θα δημιουργήσει έσοδα για κάποιον που η υπηρεσία του ΟΗΕ αποκτά σαφώς όφελος από όλα αυτά. Και αυτές οι ενέργειες συμβαίνουν στο τηλέφωνό σας, ενώ δεν είναι τα δεδομένα σας. Κατά τη στιγμή της δημιουργίας αυτού, η Apple έχει καταργήσει όλες τις δεκαεπτά εφαρμογές και ότι δεν προσφέρονται πλέον για μεταφορά στο App Store.

Οι δεκαεπτά εφαρμογές που μόλις αποκτήσατε σαν απενεργοποίηση από το τετραγωνικό μέτρο του iPhone σας RTO Δεδομένα οχήματος, EMI Υπολογιστής & Προγραμματιστής Δανείου, Διαχειριστής αρχείων – Έγγραφα, καλό μετρητή GPS, CrickOne – Live Κρίκετ, Daily Fitness – Θέσεις Γιόγκα, Ραδιόφωνο FM – ραδιόφωνο ιστού, δεδομένα τρένων μου – IRCTC & PNR (που δεν αναφέρονται κάτω από το προφίλ προγραμματιστή), γύρω από τον εντοπισμό της τοποθεσίας του Maine, απλός υπεύθυνος διαχείρισης αντιγράφων ασφαλείας, Ramadan Times 2019, οικοδόμος συνειδητοποιός – Βρείτε τροφή, υπολογισμό BMI – μεταβολική διαδικασία Calc, Editor – σίγαση βίντεο, monotheism World – Qibla και καλή μηχανική συσκευή βίντεο. Όλες αυτές οι δεκαεπτά μολυσμένες εφαρμογές έχουν τετραγωνικό μέτρο που έχουν εκτυπωθεί στο Apple App Store από αντίστοιχο προγραμματιστή, το AppAspect Technologies Pvt που εδρεύει στην Ινδία. Ε.Π.Ε.

“Ο Trojan Trojan μπορεί να είναι μια καλά κατανοητή κατηγορία κακόβουλου λογισμικού που εκτελεί απάτη διαφήμισης, δημιουργώντας συχνές συνδέσεις σε δίκτυα διαφημίσεων ή σε ιστότοπους, έτσι ώστε να διογκώνεται άθικτα ο αριθμός των ταξιδιωτών ή να δημιουργούνται έσοδα με βάση την αμοιβή ανά κλικ”, λέει Wandera.

Η Wandera επισημαίνει επιπλέον ότι η AppAspect Technologies ενσωματώνει επιπλέον ένα προφίλ προγραμματιστή στο Google Play Store με είκοσι οκτώ εκτυπωμένες εφαρμογές σε αυτό το σημείο. στο παρελθόν, οι εφαρμογές αυτοματισμού της AppAspect βρέθηκαν ότι ήταν μολυσμένες και μετά από μακρυά από το Play Store. Ωστόσο, η επιχείρηση προστασίας διευκρινίζει ότι δεν είναι σαφές εάν ο επικίνδυνος κώδικας ήταν πρόσθετος, σκόπιμα ή τυχαία, από τον κύριο του έργου.

Εικόνα για απεικόνιση.
Το WhatsApp λαμβάνει μια ενημερωμένη έκδοση αντικατάστασης που μπορεί να σας επιτρέψει να εμποδίσετε τους ανθρώπους να σας προσθέτουν σε ομάδες. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα που επικεντρώνεται στην προστασία της ιδιωτικής ζωής κυμαίνεται τώρα σε φάσεις για όλους ή για χρήστες iOS και αυτοματοποιημένους χρήστες της υπηρεσίας ηλεκτρονικής ανταλλαγής μηνυμάτων WhatsApp και προσφέρει στους χρήστες πρόσθετη μικρή διαχείριση μέσω της υπηρεσίας των Ηνωμένων Εθνών, η οποία θα τα προσθέσει σε μηνύματα συμπλέγματος στην πλατφόρμα. αυτό ελπίζουμε να διευκολύνουμε τους υπερασπιστές έναντι των spammers να προκαλούν μηνύματα με προσβλητικό περιεχόμενο ή κακόβουλο κώδικα, αποτρέποντας έτσι την εμφάνιση ανεπιθύμητων μηνυμάτων (spam), κακόβουλου λογισμικού και πρόσθετου εν λόγω απαράδεκτου περιεχομένου στην πλατφόρμα.

Το χαρακτηριστικό δημιουργείται προσφέρεται στις εκδόσεις two.19.110.20 για iOS και 2.19.298 στο automaton. Οι χρήστες του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών έχουν ήδη λάβει την πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση, θα έχουν πρόσβαση στη νέα ρύθμιση απορρήτου μέσω των ρυθμίσεων, του ήχου στους Λογαριασμούς, της επιλογής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και της επιλογής των ομάδων. ενώ το προηγούμενο σύνολο επιλογών στην καρτέλα περικλείει επιλογές για να είστε πρόσθετοι στις ομάδες από όλους, τις επαφές σας ή κανέναν, το νέο χαρακτηριστικό καταργεί την επιλογή «κανείς» και το αντικαθιστά με την επιλογή «Οι επαφές μου εκτός από …». αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε τους χρήστες από το να σας προσθέσουν σε ομάδες, επιλέγοντας όλες τις επαφές να μην επιτρέπεται να σας προσθέτουν σε ομάδες.

Το νέο χαρακτηριστικό είναι τελείως διαφορετικό από την πλήρη παρέμβαση ενός χρήστη να επικοινωνήσει μαζί σας πάνω από το WhatsApp, κάτι που δεν εμποδίζει μόνο την επαφή να σας προσθέτει σε ομάδες, αλλά επιπλέον βλέπει τη φωτογραφία του προφίλ σας. on-line στέκεται και προκαλεί μηνύματα σε οποιοδήποτε τύπο. Με το φίλτρο των νέων ομάδων, εάν ένας χρήστης απαγορεύεται να σας προσθέσει σε ένα μάτσο, θα σας στείλει ακόμα μια προσωπική πρόσκληση για να αναποδογυρίσετε ένα μάτσο. αυτό είναι συχνά σημαντικά ασφαλέστερο, καθώς σας επιτρέπει να επανεξετάσετε την κλήση σας για να αναποδογυρίσετε ένα μάτσο, οικειοθελώς.

Η ενημέρωση για κάθε συσκευή αυτόματου υπολογιστή και συσκευές iOS είναι προς το παρόν κυλιόμενη στους χρήστες σε όλο τον κόσμο και μπορεί να προσφερθεί προς το παρόν σε όλους, ξεκινώντας από τις εκδόσεις που αριθμούνται ως ξεκάθαρη στην κορυφή.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *