κοινων

κοινων

Τα μεγάλα κοινωνικά μέσα έχουν προκαλέσει δημόσια και επίσημη οργή σε κάθε κτύπημα, από την υποτιθέμενη αντιανταγωνιστική συμπεριφορά της έως τη μετάβασή της σε υπηρεσίες ηλεκτρονικών μηνυμάτων που επιτρέπουν κρυπτογραφημένες συνομιλίες, στην άρνησή της να απαιτήσει ψευδείς πολιτικές διαφημίσεις ή βίντεο.

Το φάντασμα διάσπασης – η χειρότερη περίπτωση για το Facebook και διάφορα σχολικά μεγαθήρια – έχει εγερθεί από εξαιρετικούς πολιτικούς, κυρίως κλασματικές νομισματικές μονάδες. Elizabeth Warren, ένας υποψήφιος Δημοκρατικός προεδρικός.

Η δικαιοσύνη, η ομοσπονδιακή επιτροπή εμπορίου, η αντιμονοπωλιακή επιτροπή του δικαστικού σώματος και οι γενικοί εισαγγελείς σε πολλά πολιτείες θεωρούν ότι όλες διεξάγουν έρευνες στο Facebook και σε διάφορους σχολικούς γίγαντες εν μέσω κατηγοριών ότι καταχρώνται την ισχύ της αγοράς τους για να συντρίψουν τον ανταγωνισμό.

Ο Zuckerberg βρισκόταν στην άμυνα κατά την ακρόαση, την πρώτη του μαρτυρία στο Κογκρέσο από τον Απρίλιο του 2018, παραγνωρίζοντας τις επικρίσεις, ωστόσο, αναγνωρίζοντας επιπρόσθετα τις καταγγελίες. Παραδέχτηκε με έναν σκοπό ότι το έργο Libra είναι “επικίνδυνο”, αναγνωρίζοντας ότι πολλές εταιρείες υψηλού επιπέδου όπως η Visa, η MasterCard και η PayPal είχαν υπογράψει ως εταίροι στο πλαίσιο του κυβερνητικού συνδέσμου του νομίσματος, παρόλα αυτά έχουν πρόσφατα διασωθεί.

Κάτω από τη συνεχιζόμενη κριτική του χειρισμού του λόγου του μίσους από το Facebook και των πιθανών υποκινήσεων στη βία στον ιστότοπό του, είπε: “Δεν είμαστε εξαιρετικοί. έχουμε την τάση να δημιουργούμε πολλά λάθη. “Η εμπιστοσύνη ήταν ένα κεντρικό θέμα της ακρόασης. Με δεδομένη την ιστορία του Facebook, «γιατί το Κογκρέσο, οι ρυθμιστικές αρχές και επομένως η φιλανθρωπική εμπιστοσύνη να κάνεις αυτό που ισοδυναμεί με τη μεγαλύτερη τράπεζα του κόσμου, τι υπερβαίνει την κυρίαρχη κυβέρνηση σκιάς;» ζήτησε ο κ. Madeleine Dean, Δημοκρατικός από την Πενσυλβάνια. Απάντησε ο Zuckerberg: “Λοιπόν, σύμβουλος, έχουμε μια τάση να μην φαίνεται να κάνουμε μια τράπεζα. έχουμε μια τάση να τετραγωνικό μέτρο που εξυπηρετεί σε μια εταιρεία να παράγει ένα σύστημα πληρωμών. ”

Ο Zuckerberg καθυστέρησε την Κίνα ως ισχυρό λόγο για την ενθάρρυνση της καινοτομίας όπως ενσωματώθηκε στο έργο Libra. “Ενώ έχουμε μια τάση να συζητήσουμε αυτά τα προβλήματα, το υπόλοιπο της υφηλίου δεν περιμένει”, είπε. “Η Κίνα κινείται γρήγορα για να ξεκινήσει παρόμοιες ιδέες εντός των επαναλαμβανόμενων μηνών”.

Επιπλέον, το Facebook έχει αναφέρει τον ανταγωνισμό από την Κίνα ως ένα συναρπαστικό επιχείρημα κατά της διάσπασης της εταιρίας.

Οι δηλώσεις της Zuckerberg στην Κίνα έδειξαν μια προετοιμασμένη απόχρωση από ορισμένους Ρεπουμπλικάνους στην επιτροπή, όπως ο Rep. Saint Patrick McHenry της Βόρειας γεωγραφικής περιοχής, ο οποίος ανέβηκε για να υπερασπιστεί το σχέδιο Libra και παροτρύνει τους νομοθέτες να μην τοποθετήσουν την “καινοτομία μη αποδεδειγμένη”.

Αλλά οι Δημοκρατικοί, σε μια εξαιρετικά σπάνια κλίση, συμμάχησαν με τον Πρόεδρο Ντόναλντ Τράμπ και τον γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών, Στίβεν Μνούχιν, που έχουν επικρίνει δημοσίως το Ζυγό. Ο Mnuchin και οι διάφοροι ρυθμιστές, καθώς και ο Πρόεδρος του FRS, πατέρας Powell, προειδοποίησαν ότι το ψηφιακό νόμισμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παράνομες δραστηριότητες όπως η απόκρυψη ή η ναρκωτική κυκλοφορία. Ο Ζούκερμπεργκ χαρακτήρισε το αισιόδοξο όραμά του για το Ζυγό και τι μπορεί να σημαίνει για τους λαούς σε όλο τον κόσμο που δεν έχουν πρόσβαση σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Μεγάλο μέρος της ακρόασης επικεντρώθηκε επιπλέον στο ιστορικό του Facebook σχετικά με την ποικιλομορφία και τα πολιτικά δικαιώματα. Ο κ. James Joyce Beatty, δημοκράτης από το Οχάιο και αντιπρόεδρος της γενικής συνέλευσης του Black Caucus, κατηγόρησε τον Zuckerberg για την τεκμηρίωση της επιχείρησής του σε καθένα από αυτά. η Beatty ζήτησε από το Zuckerberg, ως παράδειγμα, ποιο ποσοστό των σταθερών τεράστιων εταιριών νόμου του Facebook που μετρά την μειοψηφία ή τη γυναίκα ή ποιο ποσοστό των κοριτσιών ή των μειονοτικών εταίρων εργάζονται στις υποθέσεις της εταιρείας. Είπε στο Zuckerberg ότι το Facebook συνεργάζεται με ομάδες πολιτικών δικαιωμάτων αποκλειστικά λόγω της “ποικιλίας των αγωγών που είχατε”. Ο Zuckerberg, που είχε υποτονική εμφάνιση, δεν έτυχε πολλών τρόπων απαντήσεων. Ο Beatty ολοκλήρωσε τη συμπεριφορά του Facebook “τρομερό και αηδιαστικό” και είπε στον Zuckerberg ότι “έχετε καταστρέψει τις ζωές πολλών λαών, τις διακρίσεις”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *