μια από

Uncategorized

Η Samsung, μια από τις σημαντικότερες φυσικές πελατείας και τα εμπορικά σήματα smartphone της χώρας, διακήρυξε μια συναρπαστική προσφορά για τους πελάτες της. οι πελάτες που αγοράζουν το Galaxy A70s μπορούν να δοκιμάσουν δωρεάν τα ακουστικά Bluetooth της ITFIT, αξίας Rs 1,999. Η ασιατική χώρα της Samsung ξεκίνησε το τελευταίο της τελευταίο smartphone κάτω από το Galaxy. με τις τελευταίες καινοτομίες της Samsung, το Galaxy A70s σκηνοθετεί μια τριπλή ρύθμιση φωτογραφικής μηχανής με κύριο shooter 64MP. είναι μια ισχυρή μπαταρία των τεσσάρων 500mAh και υποστηρίζει την αμοιβή της Samsung. Αυτή η προσφορά είναι προσβάσιμη από το Γρηγοριανό ημερολογιακό μήνα είκοσι δύο μπροστά.

Το Galaxy A70s συσκευάζει μια κύρια κάμερα εξήντα τεσσάρων MP, συμπεριλαμβανομένης της Night Mode & Super Steady Video. Προσφέρει επιπλέον εκπληκτική επίδειξη vi.7 “FHD + Infinity-U Super AMOLED που προσφέρει μια πληρέστερη οπτική εμπειρία από άκρη σε άκρη στις καθημερινές σας δραστηριότητες, 25W Super fast Charging και John Knox Security. Προσφέρει επιπλέον επεξεργαστή AN Octa-core Qualcomm 675 με το Game Booster, το οποίο μπορεί να χειριστεί τις πιο απαιτητικές εργασίες με ωραία ευκολία.

Το Galaxy A70s παρουσιάζει μια αριστοκρατική εμφάνιση και αίσθηση χάρη στα ξεχωριστά γεωμετρικά μοτίβα και την ολογραφική καλλιτεχνική κίνηση στο πίσω μέρος. Έρχεται σε τρεις παραλλαγές χρωμάτων – Prism Crush Red, Black & White. Το A70s συνοδεύεται από συναρπαστικές προσφορές, δωρεάν ηλεκτροακουστικό μετατροπέα ITFIT Bluetooth επιπλέον επιπλέον δέκα τοις εκατό cashback στις πιστωτικές κάρτες SBI. η πρόσθετη προμήθεια επιστροφής μετρητών δέκα τοις εκατό στις πιστωτικές κάρτες SBI επεκτείνεται επιπλέον στα μοντέλα A80, A50s, A30s & A20 κάτω από το Galaxy της Samsung.

Εάν οι φήμες τετραγωνικό μέτρο για να πιστέψουμε, το πολυαναμενόμενο iPhone SE δύο μπορεί να ξεκινήσει μέσα στο μισό φεγγάρι του 2020. Ωστόσο, δεν υπάρχει καμία επιβεβαίωση από την Apple, εντούτοις. νωρίτερα από το αναμενόμενο λανσάρισμα του iPhone SE δύο, όλες οι πολικές λεπτομέρειες, ακόμα και λόγω της πιθανής αξίας του τηλεφώνου, αναμένεται από την αναλυτή της Apple Ming-Chi Kuo. Το Kuo προτείνει ότι το iPhone SE δύο μπορεί να επιστρέψει με την κεραία υγρού σύνθετου σήματος (LCP). Η κεραία LCP πιθανότατα θα προκαλέσει την ιδιότητα του δικτύου.

Σύμφωνα με μια έκθεση, το LCP μπορεί να είναι ένα πολύπλευρο οργανικό υλικό χαμηλού κόστους που έχει χαμηλή θερμική μεγέθυνση. Η ελάχιστη απώλεια συχνότητας το καθιστά ευνοϊκό για τις ασύρματες κεραίες. Ο Kuo αποκαλύπτει ότι τα LCPs θα εξοπλιστούν με την Apple από την Murata της Ιαπωνίας που παράγει Co για το προσεγγιστικό iPhone SE δύο. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του iPhone SE δύο, η Kuo αποκάλυψε ότι το πλησιάζον τηλέφωνο της Apple μπορεί να πάει μαζί με την κεντρική μονάδα επεξεργασίας A13, ισοδύναμη με τις τελευταίες iPhone ένδεκα σειρές: iPhone έντεκα, iPhone έντεκα επαγγελματίες και iPhone έντεκα επαγγελματίες goop.

Ο αναλυτής της Apple ανέφερε ότι το iPhone SE δύο μπορεί να συνδυαστεί με τρία GB μνήμης και να κυκλοφορήσει στην αγορά σε 2 εκδόσεις αποθήκευσης, 64GB και 128GB. Όσον αφορά την αξία, ο Kuo αποκαλύπτει ότι το iPhone SE δύο προβλέπεται να τιμολογηθεί στα 399 δολάρια (περίπου Rs είκοσι οκτώ, 300). Το προσεχές iPhone SE δύο θα είναι στην αγορά σε 3 χρώματα – περιοχή γκρι, ασημί και κόκκινο. Οι αρχικές εκτιμήσεις προβλέπουν ότι η Apple θα μεταφέρει μέχρι και τριάντα εκατομμύρια μονάδες από την άκρη του 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *