συνεχι

Uncategorized

Η Google είχε προηγουμένως μια άλλη δυνατότητα γνωστή ως συνεχιζόμενη ομιλία για τα ηχεία με τη βοήθεια Βοηθού. Για την άγνοια, η συνεχιζόμενη ομιλία βλέπει ένα μικρόφωνο μιας συσκευής ανοιχτό συνοπτικά όταν κάθε απάντηση, ώστε να δίνεται προσοχή στα ερωτήματα παρακολούθησης, ενώ δεν είναι ουσιαστική κατοχή ενός χρήστη να εκφράζει τις φράσεις “Hey Google” ή “Ok Google.” η αλληλεπίδραση μεταξύ ενός χρήστη και της συσκευής του είναι άτυπη. σύμφωνα με μια αναφορά, η Google προσπαθεί να παρουσιάσει συνεχή ομιλία στις συσκευές που αποτελούν τη βάση δεδομένων. έτσι ώστε να προσπαθήσουμε και να κάνουμε ως εκ τούτου, το σχολείο μεγάλο είναι υπό συγγενή βαθμό Α / Β ρίξτε μια ματιά με την εφαρμογή. Στην προαναφερθείσα αναφορά, πολλοί χρήστες έχουν οικεία στοιχεία με μια νέα ρύθμιση ή μια εναλλαγή σε συνεχή ομιλία.

Στην ενότητα “Συσκευές” υπάρχει σχετική επιλογή πτυχίου για το “Τηλέφωνο”. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι το ενεργοποίησε, το χαρακτηριστικό δεν ήταν λειτουργικό. εικάζεται ότι η προσθήκη δημιουργείται διατηρώντας κατά νου τη νέα συνθετική σειρά. Αφού ενσωματωθούν σωστά, οι τέσσερις χρήστες που θα συσταθούν θα μπορούν να χρησιμοποιούν τη συνεχή ομιλία ενεργοποιώντας τη πλοήγηση με χειρονομίες στις συσκευές τους. Η ένδειξη της συνέχισης της ομιλίας σε παλαιότερα συστατικά μοντέλα υποδηλώνει ότι το χαρακτηριστικό θα είναι εκεί έξω στις συσκευές που δεν έχουν βοηθητική συσκευή σε λειτουργία. Εδώ πρόκειται για το τι θα κάνει ο χρήστης για να διαπιστώσει αν το συστατικό τηλέφωνο διαθέτει τις ρυθμίσεις ενημέρωσης:

1. Ανοίξτε το Google Assistant

2. βρύση στο εικονίδιο πυξίδας σε όλες τις ώρες κάτω δεξιά της επίδειξης

3. Κάντε κλικ στην εικόνα προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και στη βρύση στις Ρυθμίσεις

4. Προχωρήστε στην καρτέλα Βοηθός και στη βρύση για συνεχή ομιλία

5. Εάν η σελίδα εμφανίζει αποκλειστικά “Κοινόχρηστες συσκευές”, η ενημέρωση πρέπει να φθάσει.

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
Το Google Chrome για το iOS Ενημερώθηκε για να παρουσιάσει λειτουργίες σάρωσης σε ολόκληρο το σύστημα
24 Οκτωβρίου 2019 – από admin – Αφήστε ένα σχόλιο

Η λειτουργία iOS σκούρου χρώματος του Chrome ακολουθεί το θέμα σε όλο το σύστημα και δεν χρησιμοποιεί μαύρο OLED, ωστόσο, μια σκιά γκρίζου, που καλύπτει τη σελίδα “Νέα καρτέλα” και ποικίλες γραμμές και μενού.

Το Google Chrome για το iOS Ενημερώθηκε για να παρουσιάσει λειτουργίες σάρωσης σε ολόκληρο το σύστημα
Εικόνα για απεικόνιση
(Πηγή: wccftech)

Μετά την εισαγωγή της τεχνολογίας σκοτεινής λειτουργίας σε όλο τον κόσμο στον τελευταίο κινητό λειτουργικό κώδικα υπολογιστών iOS των δεκατριών, υπήρξε μια βιασύνη σε όλες τις μεγάλες εφαρμογές τρίτων μερών για να παρουσιάσει το νέο σκοτεινό χαρακτηριστικό θεμάτων για οπτική ομοιομορφία στην πλατφόρμα. και επίσης το τελευταίο για να επικολλήσετε αυτή τη λίστα είναι η εφαρμογή περιήγησης Google του Chrome. η πιο πρόσφατη ενημερωμένη έκδοση του Chrome είναι αυτή τη στιγμή εκεί έξω στο App Store για iOS δεκατρείς και παίρνει την πολύ-αναμενόμενη υποστήριξη για Dark Mode. Ωστόσο, δεν υπάρχει δυνατότητα χειροκίνητης επιλογής της ρύθμισης μεταξύ της εφαρμογής.

Αυτό σημαίνει ότι η εφαρμογή μπορεί να ακολουθήσει το θέμα που αφορά το σύστημα σε iOS. Συνήθως, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα επιλογής του θέματος σε βάση συνεργάτη ανάλογα με την εφαρμογή. Η σκοτεινή λειτουργία iOS του Chrome είναι επιπροσθέτως μια οπτική εντελώς διαφορετική οπτικά, επειδή δεν χρησιμοποιεί OLED μαύρο, ωστόσο, μια απόχρωση του γκρι. Το νέο χρώμα θεμάτων καλύπτει τη σελίδα της νέας καρτέλας, τις ράβδους και τα ποικίλα μενού, ωστόσο ο μαστίγας καρτέλας παραμένει αμετάβλητος, επειδή ήδη διαθέτει μαύρο φόντο. εκτός από την προσθήκη του σκοτεινού θέματος, η νέα ενημερωμένη έκδοση επιπροσθέτως επανασχεδιάζει ορισμένα στοιχεία του προγράμματος περιήγησης για την εισαγωγή ενός προγράμματος υπολογιστή που βασίζεται σε κάρτες.

Έτσι τώρα, οι Σελιδοδείκτες, το Ιστορικό, οι Πρόσφατες καρτέλες και ο κατάλογος ανάγνωσης θα αποδίδονται ως κάρτες με τολμηρές επικεφαλίδες. θα πεταχτούν δεξιά για να έρθουν στην προηγούμενη οθόνη σας. Η ενημερωμένη έκδοση προσθέτει επιπλέον την ισχύ για να εμφανιστεί μια ολοκαίνουργια πίστωση απευθείας στο Chrome από τη σελίδα ρυθμίσεων. Η λειτουργία σκοτεινού τρόπου λειτουργίας έχει αποκτήσει πρόσφατα τεράστια ποιότητα, επειδή βοηθά όχι μόνο στην εξοικονόμηση της διάρκειας ζωής της μπαταρίας του smartphone σας, αλλά επιπλέον μειώνει την πίεση στα μάτια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *