τετραγ

τετραγ

Η Samsung Physical Science Co Ltd έχει ενημερώσει το πακέτο λογισμικού για να επιδιορθώσει ζητήματα με τις δυνατότητες αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων στη ναυαρχίδα του Galaxy S10 και τη σημείωση δέκα smartphones. Η Samsung εξέδωσε μια συγγνώμη μέσω της εφαρμογής υποστήριξης πελατών της Samsung Members και ενημέρωσε τους χρήστες του τηλεφώνου Galaxy να ενημερώσουν τη βιομετρική τους αναγνώριση στην πιο πρόσφατη έκδοση πακέτου λογισμικού. “Η φυσική επιστήμη της Samsung δέχεται σοβαρά την προστασία των εμπορευμάτων και μπορεί να ενισχύσει την ασφάλεια μέσω της συνεχούς βελτίωσης και των ενημερώσεων για την ενίσχυση των βιομετρικών λειτουργιών αναγνώρισης”, δήλωσε ο ίδιος στην κορεατική εφαρμογή της.

Ένας βρετανός χρήστης είπε στην εφημερίδα The Sun ότι ένα σφάλμα στο Galaxy S10 της επέτρεψε να αποσυνδεθεί παρά τις βιομετρικές γνώσεις που έχουν καταχωρηθεί στη συσκευή. Η Samsung έχει την ίδια δυσκολία που θα συμβεί μόλις τα μοτίβα δείχνουν σε σίγουρα προστατευτικά που εκτός από | συνεργάζονται με | να κρατήσουν την εταιρεία με} Si θήκες τετράγωνο μέτρο αναγνωρίζεται μαζί με δακτυλικά αποτυπώματα.

Από τη στιγμή που το Samsung χαρακτήρισε ως επαναστατικό χαρακτηριστικό, οι αθόρυβοι αισθητήρες δακτυλικών αποτυπωμάτων τους ξεγελάστηκαν από τεχνικούς σχολικούς αναθεωρητές. Τα βίντεο στις ιστοσελίδες της κοινότητας των τεχνικών σχολείων δείχνουν ότι οι συσκευές Galaxy μπορεί να αποσυνδεθούν μέσω προστατευτικών Si που χρησιμοποιούν μια λωρίδα ή λωρίδα χαμηλής ακμής. Samsung ίδια θα μπορούσε να στείλει ειδοποιήσεις για ενημερώσεις πακέτων λογισμικού στο Galaxy S10 και σημείωμα δέκα χρήστες Οργανισμός των Ηνωμένων Εθνών έχουν καταχωρήσει βιομετρικά τους γνώση. Η Τράπεζα της Κίνας έχει τις πληρωμές δακτυλικών αποτυπωμάτων σε ισχύ από τις βέβαιες συσκευές Samsung και την επαλήθευση της πληρωμής δακτυλικών αποτυπωμάτων της Alipay, η εφαρμογή της έχει ανασταλεί εν συντομία για μερικές συσκευές Galaxy.

Η κυβέρνηση της Ινδίας ζήτησε από το Facebook INC να την βοηθήσει να αποκωδικοποιήσει τα προσωπικά μηνύματα στο δίκτυό της, επικαλούμενη τις ανάγκες της εθνικής ασφάλειας σε μια πολύ ακροαματική διαδικασία σχετικά με τα δικαιώματα ιδιωτικής ζωής στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Ο επαγγελματικός στρατηγός της Ινδίας Κ.Κ. Ο Βενουγκόπαλ δήλωσε στο Ανώτατο Δικαστήριο ότι ήταν ευθύνη των εταιρειών κοινωνικών μέσων ενημέρωσης να μοιράζονται τη γνώση όταν υπάρχει απειλή για την εθνική ασφάλεια. “Ένας τρομοκράτης δεν μπορεί να διεκδικήσει προστασία της ιδιωτικής ζωής,” Venugopal ίδια. “Για το Facebook και το WhatsApp για να αναφέρω ότι δεν μπορούν να αποκωδικοποιήσουν δεν είναι αποδεκτό.” Το Facebook, το οποίο ανήκει σε τέσσερις εκατομμύρια χρήστες στη Δημοκρατία της Ινδίας, επιτρέπει σε ομάδες πολλών χρηστών να ανταλλάσσουν κείμενα, φωτογραφίες και βίντεο κακομεταχείριση, to-end κωδικοποίηση, από την άλλη πλευρά την επίβλεψη ελεγκτών πραγματικότητας ανεξάρτητων ή ίσως και την ίδια την πλατφόρμα.

Η ίδια η κυβέρνηση, σε μαρτυρία του ΝΑ, σχεδίαζε να πλαισιώσει νέους κανόνες για τον έλεγχο των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης “κρατώντας ορατές τις συνεχώς αυξανόμενες απειλές για τα ατομικά δικαιώματα και την ακεραιότητα, την κυριαρχία και την ασφάλεια του έθνους” “Δεν μπορούν να κληρονομήσουν τη χώρα. ένα μη αποκρυπτογραφημένο σύστημα, “Venugopal ίδια, σχετικά με τεράστιες πλατφόρμες web.

Ο επαγγελματίας του Facebook, Mukul Rohtagi, δήλωσε στο δικαστήριο ότι η εταιρία δεν ήταν υποχρεωμένη να μοιραστεί τις γνώσεις των χρηστών με την ινδική κυβέρνηση.

Η υπόθεση επισκέφθηκε το Ανώτατο Δικαστήριο, όταν το Facebook τον Αύγουστο ζήτησε από το ανώτατο δικαστήριο να ακούσει όλες τις υποθέσεις σχετικά με την προστασία της ιδιωτικής ζωής και να περιορίσει τη χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με τα εγγενή μέσα ενημέρωσης. Η WhatsApp προσπαθεί να αναζητήσει τρόπους για να αποτρέψει την κακή χρήση της, ακολουθώντας τις εκτιμήσεις ότι η πλατφόρμα είχε συνηθίσει να ξεδιπλώσει παραπληροφόρηση, ωστόσο έχει το ίδιο δεν θα αμβλύνει την κωδικοποίηση από άκρο σε άκρο. Οι ίδιοι αυτοί νόμοι της Rohtagi ούτε έδωσαν εντολή στις εταιρείες να μοιραστούν τη γνώση τους με κυβερνητικές υπηρεσίες, ούτε έβαλαν το θάρρος να διευκολύνουν μια μέθοδο αποκρυπτογράφησης μηνυμάτων πάνω τους. “Οι κανόνες λένε ότι αν έχω ακόμη και το κλειδί, θα έδινα το κλειδί. ωστόσο δεν έχω το κλειδί ο ίδιος, “Rohtagi ίδια, όσον αφορά το Facebook ή WhatsApp servers ότι τετραγωνικό μέτρο που εκτός της Δημοκρατίας της Ινδίας.

Το Ανώτατο Δικαστήριο θα ενοποιήσει επί του παρόντος όλες τις ημιτελή υποθέσεις σχετικά με τη δυσκολία από τα χαμηλότερα δικαστήρια σε όλη τη χώρα και να το ακούσει από την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Ο Tushar Mehta, επαγγελματίας του κυβερνήτη, δεν υπήρχε πρόθεση να εισβάλει στην προσωπική ζωή των ψηφοφόρων και η Δημοκρατία της Ινδίας απλώς επιθυμούσε να προστατεύσει τους ψηφοφόρους της από την πολιτική θεωρία. ωστόσο, να επιλέξει ο Deepak Gupta να ζητήσει από τους δικηγόρους των κυβερνήσεων να διευκρινίσουν γιατί η κακομεταχείριση της διευκόλυνσης μυστικής γραφής πρέπει να πάρει τις εταιρίες κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης. Ο ίδιος ο νόμος επιτρέπει στο κυνηγόσκυλο να κυνηγά διευκολύνει την αποκωδικοποίηση, ωστόσο δεν συμβουλεύει τις επιχειρήσεις να σκατά για την κυβέρνηση, είπε στον Venugopal. “Κανείς δεν σας εμποδίζει να έχετε το δικό σας σύστημα μυστικής γραφής,” Gupta ίδια.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *