Apple για

Uncategorized

Η πρόσφατη ανακοίνωση της Apple για έντεκα σειρές smartphones της Apple έχει ήδη αναδειχθεί επιτυχής, εκτός από κάποιον που προσπαθεί να βρει πρόσθετες αποδείξεις, μια έκθεση αντικατάστασης που έρχεται πίσω από την Κορέα, λέει ότι η επίδειξη της Samsung έπρεπε να επεκτείνει την παραγωγή της OLED για να ικανοποιήσει την αύξηση της ζήτησης για iPhone έντεκα επαγγελματίες και iPhone έντεκα επαγγελματίες εύκολο lay. Για όσους δεν γνωρίζουν, η Samsung παρουσιάζει τα πλοία ενενήντα τοις εκατό των πάνελ OLED που χρησιμοποιούνται από τα iPhones, ενώ το υπόλοιπο είναι εξοπλισμένο από την LG show, κυρίως για το iPhone ένδεκα επαγγελματίες. Το iPhone έντεκα χρησιμοποιεί ακόμα ψηφιακή οθόνη από JDI, LG και Sharp. Ωστόσο, όλα τα μοντέλα iPhone 2020 μοντέλο τετράγωνο μέτρο αναμένεται να τροποποιηθεί σε OLED, εκτός από το iPhone SE ένα ζευγάρι που παραμένει εντός των έργων.

Σύμφωνα με το The Korea Herald που ανέφερε μια περιοχή ειδήσεων, η Samsung δείχνει να υπολογίζεται να παράγει έως και πενήντα εκατομμύρια μονάδες οθονών προβολής OLED για την Apple κατά το τελευταίο μισό του έτους 2019 κοιτάζοντας τον όγκο των πωλήσεων στο Γρηγοριανό ημερολογιακό μήνα και Δεκ. Επιπλέον, η πρόβλεψη για τις πωλήσεις για τον Sep ήταν αρχικά απλά μισή δωδεκάμηνη. 9 εκατομμύρια μονάδες OLED, ωστόσο η υψηλότερη ζήτηση για το νέο iPhone έντεκα επαγγελματικά μοντέλα είχε ως αποτέλεσμα η Samsung να αυξήσει τις αποστολές κατά σαράντα τοις εκατό σε εννέα.9 εκατομμύρια μονάδες.

Αυτό είναι σε έντονη διάκριση σε πράγματα νωρίτερα αυτό το έτος, όταν η αδύναμη ζήτηση για το LED της σειράς iPhone της σειράς XS για να μειώσει τις παραγγελίες για τις οθόνες. ο όγκος διαθεσιμότητας μέσα στο μισό του 2019 ανήλθε σε μόλις μισή δωδεκάμηνη μονάδα. Αυτό το LED για τη Samsung δείχνει την απόσπαση μιας λειτουργικής απώλειας 478 εκατομμυρίων δολαρίων το πρώτο τρίμηνο του 2019. Αλλά αργότερα, η Apple ανακοίνωσε ότι συμφώνησε να αποζημιώσει τη Samsung να επιδείξει 683 εκατομμύρια δολάρια για την απώλεια του στόχου πωλήσεων. Με την ευγένεια της αποζημίωσης, η Samsung παρουσιάζει στο δεύτερο τρίμηνο κέρδη $ 641 εκατομμυρίων.

Καλά νέα για όλους τους οπαδούς του ποδοσφαίρου. Οι Ειδήσεις Google παρέχουν ολοκληρωμένη κάλυψη του πρωταθλήματος ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου, του UEFA Champions League, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν. απλώς κυνήγι για το “Champions League” στο Google, στη συνέχεια ακολουθήστε το θέμα του Champions League σε κάθε επιτραπέζιο ή κινητό και μπορεί να σας προσφερθεί ένας μεγάλος αριθμός εργαλείων για να παραμείνει μια καρτέλα σε κάθε μικροσκοπική λεπτομέρεια του τουρνουά. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα τουρνουά ποδοσφαίρου με ιδιαίτερο στυλ, το οποίο έχει ήδη συμπληρώσει εξήντα πέντε χρόνια.

Το πρωτάθλημα, το οποίο μπορεί να διακρίνει τριάντα δύο ομάδες να ανταγωνίζονται μεταξύ τους, βρίσκεται επί του παρόντος στα στάδια των συνεργατικών σχηματισμών και μπορεί να συνεχιστεί μέχρι τις αρχές του 2020, με το τελευταίο να συμβεί στην Ολυμπιακή κατασκευή του Ατατούρκ στο αστικό κέντρο σε τριάντα. Η κάλυψη των ειδήσεων Google του Champions League μπορεί να προσφέρει στους χρήστες προ-αντιστοιχίσεις, ζωντανές ενημερώσεις και ενημερώσεις μετά την αντιστοίχιση, καθώς και προβολές βίντεο κάθε παιχνιδιού. Επίσης, σε κάθε αγώνα, οι θεατές θα απολαύσουν ζωντανή δήλωση κειμένου στο πλαίσιο πίνακα αντικειμένων αντικατάστασης με βασικές πληροφορίες σχετικά με τον τύπο της ομάδας, τις φήμες μεταφοράς και τις ειδήσεις τραυματισμού παικτών κλπ.

Όχι απλώς, οι Ειδήσεις Google μπορούν να συγκεντρώσουν ακόμα και τα πιο απλά tweets από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τους δημοσιογράφους, αλλά και τους ίδιους τους συλλόγους ώστε να προσφέρουν στους χρήστες μια ολοκληρωμένη προοπτική της εκδήλωσης. Επίσης, μια μορφή ανταλλακτικών τροχών από την Google μπορεί να το καταστήσει απλό για οποιονδήποτε να εξετάσει ποιος αντιμετωπίζει τους οποίους σε όλο το στάδιο του cluster και του Knockout. Η τεχνογνωσία είναι προσβάσιμη σε όλους τους μηχανικούς, iOS και net platform.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *